• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Daniel Day-Lewis anunta ca vrea o pauza, dupa ce a primit al treilea Oscar din cariera

Daniel Day-Lewis anunta ca vrea o pauza, dupa ce a primit al treilea Oscar din cariera

Actorul Daniel Day-Lewis a declarat ca isi doreste sa se odihneasca timp de doi ani, dupa ce a castigat, duminica, cel de-al treilea Oscar pentru interpretare din cariera, pentru rolul din filmul "Lincoln", de Steven Spielberg, informeaza contactmusic.com.

De-a lungul carierei sale, starul lungmetrajului "Lincoln" a convins Academia de film americana sa ii acorde un numar record de trei Oscaruri pentru rol principal masculin.
 
Intrebat, in culisele galei Oscar, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, daca exista vreun rol pe care si-l doreste, Daniel Day-Lewis a spus: "Nu pot sa ma gandesc acum, pentru ca as dori sa ma odihnesc vreo cativa ani. Nu, nu pot sa ma gandesc la niciunul. Este greu sa imi imaginez ce voi face dupa asta", a spus el.
 
Actorul in varsta de 55 de ani a spus ca nu si-a pregatit niciun discurs, deoarece a dorit ca multumirile sale sa vina din suflet.
 
Daniel Day-Lewis a primit celelalte doua Oscaruri pentru rolurile din filmele "Piciorul meu stang/ My Left Foot" (1989) si "Va curge sange/ There Will Be Blood" (2007).

26 februarie 2013 10:50
Modifică setările cookies