• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Doi sefi din ADS si presedintele Agrostar, urmariti penal pentru fapte de coruptie

Doi sefi din ADS si presedintele Agrostar, urmariti penal pentru fapte de coruptie

Seful Directiei strategie, managementul datelor si activitatilor din ADS, Vincentiu Relu Lucian Cuc, presedintele Agrostar, Stefan Niculae, si alte sase persoane, intre care o alta cu functie de conducere din ADS, sunt urmarite penal pentru fapte de coruptie, informeaza DNA.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) precizeaza ca directorul Cuc este urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu in forma continuata, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, iar Stefan Niculae, pentru asociere in vederea savarsirii unei infractiuni de santaj, potrivit Mediafax.
 
Procurorii DNA au facut, vineri, perchezitii la Ministerul Agriculturii, Agentia Domeniilor Statului si Federatia Sindicala Agrostar, de unde au ridicat mai multe documente, in cadrul unei anchete vizand fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare.
 
Sursele citate au precizat ca procurorii anticoruptie au ridicat de la sediile Ministerului Agriculturii, ADS si Agrostar mai multe documente, care vor fi analizate in cadrul unui dosar penal deschis recent.
 
Intrebat care a fost concluzia Corpului de control dupa verificarile la ADS, ministrul Agriculturii a spus ca nu poate sa faca aceste precizari, intrucat "notele" nu mai sunt in institutie.

2 noiembrie 2013 10:31
Modifică setările cookies