• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Jaf de 1 milion de euro comis la Paris, rezolvat cu ajutorul politistilor romani

Jaf de 1 milion de euro comis la Paris, rezolvat cu ajutorul politistilor romani

Politistii francezi au reusit, cu ajutorul celor din IGPR, sa retina cinci cetateni romani si sa identifice alti zece suspectati ca au participat la un jaf comis vineri la un magazin din Paris, de unde s-au furat ceasuri in valoare de un milion de euro, au declarat, pentru Mediafax, surse din IGPR.

Sursele citate au precizat ca, dupa comiterea jafului, politistii francezi au primit sprijin de la anchetatorii romani, care le-au "furnizat informatii si date ce au dus la stabilirea clara a identitatii autorilor si prinderea acestora".
 
Conform anchetatorilor din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), este vorba despre un grup format din aproximativ 15 persoane, toate de origine romana.
 
Pana acum, au fost prinsi, vineri si sambata, cinci suspecti. Alti zece, intre care si liderul gruparii, sunt cautati de autoritatile franceze, au mai spus aceleasi surse.
 
Potrivit site-ului Francetvinfo.fr, jaful a avut loc vineri la un magazin de bijuterii si ceasuri de lux situat pe Strada Paix din Paris. Hotii au reusit sa plece cu aproximativ 20 de ceasuri de lux, valoarea daunei fiind de circa un milion de euro. Fuga celor 15 hoti a fost surprinsa de camerele de luat vederi.

8 octombrie 2013 09:20
comentarii (1)

Comentarii (1)


Modifică setările cookies