• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Lady Gaga, data in judecata de un producator muzical, care ii cere despagubiri de 500.000 dolari

Lady Gaga, data in judecata de un producator muzical, care ii cere despagubiri de 500.000 dolari

Lady Gaga a fost data in judecata de un compozitor si producator muzical, care afirma ca nu i-au fost platite drepturile pentru un cantec pe care l-a creat pentru artista si ii cere acesteia despagubiri de 500.000 de dolari, informeaza Contactmusic.com.

Teddy Riley - care a fost membru al grupului de hip-hop Blackstreet, cunoscut in anii 1990 - spune ca i s-a promis 25% din incasarile rezultate din vanzarea piesei "Teeth", lansata in 2009. Riley spune ca nu a primit niciun ban din aceasta colaborare la crearea piesei care a fost inclusa pe discul "The Fame Monster".
 
Din acest motiv, Teddy Riley, in varsta de 46 de ani, cere daune de 500.000 de dolari, informeaza site-ul de stiri mondene tmz.com
 
Discul "Fame Monster" a fost lansat dupa albumul de debut al cantaretei Lady Gaga, "The Fame", si inainte de "Born This Way", si datorita acestui material discografic cantareata s-a impus pe scena muzicala internationala. Discul include hituri precum "Telephone", "Bad Romance" si "Alejandro".
 
Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august anul trecut, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.
 
Lady Gaga a castigat deja numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.

2 noiembrie 2013 13:29
Modifică setările cookies