• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Restrictii de trafic in Capitala, de joi pana pe 31 august

Restrictii de trafic in Capitala, de joi pana pe 31 august

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului "The Wall" care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Cu ocazia concertului "Roger Waters - The Wall", in Piata Constitutiei, Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor in perimetrul destinat spectacolului. Astfel, pentru buna desfasurare a evenimentului se vor institui restrictii rutiere in perioada 22 august, orele 00.00 - 31 august, orele 24.00, respectiv limitarea circulatiei rutiere pe banda I a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei, catre bd-ul Unirii.
 
De asemenea, in perioada 23 august, orele 00.00 - 30 august, orele 24.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei, catre bd-ul Unirii si pe bd-ul Libertatii, banda I si II pe sensul de circulatie Ministerul de Finante catre bretea Ministerul Public si banda I de circulatie dinspre bretea Ministerul Public catre bretea Ministerul de Finante.
 
Totodata, se va inchide circulatia rutiera pe bd-ul Unirii, intre bd-ul I.C. Bratianu si bd-ul Libertatii, in Piata Constitutiei si pe bd-ul Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd-ul Natiunile Unite, in perioada 26 august, orele 00.00 si 29 august, orele 08.00, cu asigurarea traversarii bd-ului Unirii catre bd-ul Regina Maria.
 
Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.
 
Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucuresti celebrul "The Wall" - unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrala a pieselor incluse in albumul omonim, un adevarat simbol al libertatii pentru generatii intregi de fani din intreaga lume. Show-ul "The Wall" a fost regandit special pentru concertele in aer liber, astfel incat dimensiunile scenei sunt cu adevarat impresionante, zidul din spatele acesteia masurand aproximativ 150 de metri in lungime si aproximativ 12 metri in inaltime.

21 august 2013 20:05
Modifică setările cookies