• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Vicepresedintele PDL Roberta Anastase se casatoreste cu omul de afaceri Victor Farca

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase se casatoreste cu omul de afaceri Victor Farca

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase si Victor Farca se vor casatori civil, vineri, la Ploiesti, iar ceremonia, care va avea loc in incinta Palatului Administrativ din Ploiesti, va fi oficiata de catre primarul municipiului, Iulian Badescu, fost coleg de partid cu Anastase.

Casatoria civila a Robertei Anastase cu omul de afaceri Victor Farca va fi oficiata vineri, la Ploiesti, a declarat, joi seara, intr-o conferinta de presa, primarul municipiului, Iulian Badescu, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, transmite Mediafax.
 
Badescu, primar PSD aflat la primul mandat si fost membru al PDL in organizatia condusa de Roberta Anastase, a precizat ca el va fi cel care va oficia ceremonia, si nu ofiterul starii civile, care de obicei oficiaza casatoriile civile si ca locul in care va avea loc casatoria este in incinta Palatului Administrativ din centrul Ploiestiului. Intrebat daca a fost invitat la nunta Robertei Anastase, primarul Ploiestiului a raspuns afirmativ si a spus ca va merge la nunta.
 
Roberta Anastase a implinit 37 de ani in luna martie. Petrecerea de nunta a Robertei Anastase va avea loc duminica, la Palatul Stirbey, din Buftea.

28 iunie 2013 09:32
Modifică setările cookies