Brad Pitt a publicat, luni, primul mesaj al sau pe platforma Sina Weibo, versiunea chinezeasca a platformei Twitter, iar textul sau, considerat enigmatic, a starnit frenezie in randul fanilor asiatici ai actorului american, fiind preluat de cateva zeci de mii de ori si indelung comentat.

Mesajul scris de Pitt - caruia i-a fost interzis accesul in China dupa ce a jucat in controversatul film "Sapte ani in Tibet" - face referire la contractul pe care acesta l-ar fi semnat cu producatorul de automobile Cadillac, pentru o serie de reclame TV. Potrivit Eonline.com, contractul ar avea o valoare de 3 milioane de dolari, iar prima reclama va fi filmata in Los Angeles, incepand de saptamana viitoare.

Brad Pitt este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur si alte trei nominalizari la aceste premii, dar si doua nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" si "Armata celor 12 maimute".

Filmul "Sapte ani in Tibet" relateaza aventurile unui alpinist austriac, interpretat de Brad Pitt, care il conduc pe acesta la Lhasa, capitala Tibetului, unde se imprieteneste cu cel de-al 14-lea Dalai Lama. Insa invadarea Tibetului de catre China in 1950 il obliga sa fuga din acea regiune.

Actorul in varsta de 49 de ani este in prezent si imaginea Chanel No. 5, fiind, de altfel, primul barbat care apare intr-o reclama pentru celebrul parfum.