Cand nu mai pot inova televizorul, producatorii bat recorduri de marime si incearca sa faca si mai bun ce deja e bun.

Iata televizorul care incape in putine apartamente din Romania. Are 98 de inch. Fie nu intra pe usa, fie camera e prea mica. Are rezolutia ULTRAHD, mai clara decat putem percepe cu ochiul. Nivelul de detaliu este atat de bun, incat vezi toate crestaturile de pe scoarta unui copac.

Uitam pentru moment de televizoare plate si ne intoarcem in timp la cele curbate. Dar, vorbim acum de o tehnologie spectaculoasa, OLED. De oriunde te vei uita din incapere vei avea o vizualizare foarte buna.

Ramanem tot in casa, dar ne mutam in bucatarie ca sa va aratam frigiderul magicianului Houdini. Deschizi o usa destul de subtire si ai acces la gustarile preferate. Inchidem usa si in loc sa tragem de jos, tragem de sus, si dintr-o data am acces la spatiul din spatele vitrinei unde pot sa tin produsele pe termen lung.

Si daca va intrebati ce mai e de inventat cand deja toate sunt inventate? Iata raspunsul: Becul cu boxa. Nu ii stim inca utilitatea, dar producatorii sunt mandri de produsul lor. Evident ca lumineaza, ca doar asta este treaba lui, insa este capabil de mult mai mult. Daca il legi la telefon prin bluetooth si apesi pe telecomanda sau telefon, incepe sa redea muzica.

Premiul pentru cel mai util gadget al anului poate merge fara probleme la un robot. Va intrebati ce face? Curata jgheabul de pe acoperis. Il agati de curea, urci pe scara, pornesti robotul, il pui pe jgheab si scoti manerul care devine telecomanda, il pornesti si se va misca exact ca un tanc.

Evident, ciudateniile de la targul de IT din Germania nu se opresc aici. Gasiti toate noutatile pe www.stirileprotv.ro la sectiunea IFA Berlin.