Lucrarile de reamenajare a magazinului au inceput pe 1 iulie, iar proiectul se va finaliza in doua etape.

Parterul si primele doua etaje vor fi reabilitate pana pe 1 decembrie 2012. Cea de-a doua etapa, care prevede modernizarea etajelor 3,4 si 5, va fi incheiata pe 1 aprilie 2013. Suprafata centrului comercial va fi extinsa de la 10.000 de metri patrati utlili, cat masoara in prezent, la 13.500 de metri patrati.

"Conceptul pe care il dezvoltam este de magazin de proximitate. De aceea pastram cei mai buni chiriasi ai complexului, cei cu care clientii s-au obisnuit in ultimii 20 de ani (aproximativ 50% din spatiile comerciale) si, pe langa acestia, vom aduce noi chiriasi, care vor extinde mixul de servicii si produse. Pe langa clientii din zona de fashion, este sigura intrarea in proiect a unor retaileri ca Vodafone, Sensiblu, Mega Image, Viva Sport, B&B Collention, DePurtat, Tonino Lamborghini Caffe si altii", a spus Paica.

Investitie de 4 milioane de euro

George Paica a adaugat ca investitia in modernizarea magazinului va depasi patru milioane de euro.

La parterul centrului comercial, intr-un corp de cladire nou construit, va fi amenajata o piata agroalimentara, cu o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati. Tot la parter va fi deschis un supermarket Mega Image cu o suprafata de 700 de metri patrati. Zona parterului va fi completata de servicii (telefonie, salon de infrumusetare, curatatorie, produse cosmetice si cadouri).

Etajul 1 va include exclusiv o zona de fashion cu magazine de incaltaminte, imbracaminte si accesorii, iar nivelul 2 va fi partial destinat completarii zonei de fashion, dar va contine si food court-ul cu doua cafenele, un restaurant si 1-2 fast-food-uri. Toate vor avea iesire pe terasa cu vedere spre parcul Titan.

La etajul 3 va fi amenajata o sala de sport cu o suprafata de peste 1.500 de metri patrati, cu toate facilitatile necesare unui centru sportiv modern, cu sauna umeda si uscata, spa, sala de fittness si doua sali de aerobic.

Etajul 4 va fi destinat entertainmentului, aici urmand sa fie amenajate locuri de joaca pentru copii, sala de bowling si biliard si sali de jocuri. In continuarea zonei de entertainment, etajul 5 va avea o terasa de vara "cu solutii de plaja" si vizionare de evenimente sportive sau filme pe un ecran special amenajat.

Firma Titan shopping Center este detinuta, potrivit datelor disponibile la Registru Comertului, de Constantin Slav.