Telefonul poate functiona simultan cu doua cartele SIM si costa aproximativ 519 lei.

Terminalul imbina armonios functiile practice cu designul UltraSlim, avand o grosime de numai 8.5 mm. S3 Lite este prevazut cu camera de 1.3 MP, tehnologia Java, Radio FM, player Audio si Video.


Conectivitatea se realizeaza prin Bluetooth, Wap si USB. Telefonul suporta un card extern de pana la 2 GB.

S3 Lite este destinat pasionatilor de social networking si ofera acces direct catre magazinul Allview de aplicatii utile si distractive gratuite.


Senzorul de miscare permite schimbarea imaginii de fundal, schimbarea modului de afisare a fisierelor multimedia si comutarea melodiei din playlist.

Carcasa metalica integreaza un display de 2.2” cu o rezolutie de 240x320px, permitand o buna vizualizare a fisierelor multimedia.

Noul model Allview S3 Lite garanteaza placerea de a comunica, integrand 2 cartele SIM intr-o singura solutie mobila supla, usoara si compacta.


Terminalul este unul practic si usor de utilizat intrucat afiseaza un meniu prietenos si scurtaturi catre cele mai accesate functii.

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Ascensiunea rapida este datorata serviciilor gratuite pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv.

Telefoanele Dual SIM Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, Ilex GSM, Universal 2002, din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.