Cea mai noua "senzatie" este PaperPhone (telefonul de hartie). Asa cum iti dai seama din nume vorbim despre un telefon flexibil, dar care nu face rabat de la calitate.

Asa ca poate stoca muzica si poti vorbi la el, chiar poate fi folosit precum un cititor electronic.

Ce il face asa de special? Ca sa dai un telefon sau sa asculti muzica trebuie doar sa il indoi sau sa il sucesti. Iar daca nu il folosesti, el nici macar nu consuma energie.

Cei de la Newscientist.com spun ca prototipul va fi prezentat in cateva zile la o conferinta IT ce va avea loc la Vancouver, in Canada.

Sursa foto: Tech Geer

Samsung a lansat LCD-ul si laptopul transparente

Producatorul a facut deja primii pasi spre noua tehnologie "transparenta".

In 2010, Samsung prezenta la CES 2010 un laptop cu ecran OLED semitransparentin proportie de 40%. Desi a facut multa valva la momentul respectiv, in urmatoarele luni nu s-a mai auzit nimic despre noul gadget cu ecran de 14 inci.

Sursa foto: Geeky Gadgets

 Anul acesta au aparut din nou cateva poze cu prototipul si zvonuri potrivit carora Samsung ar urma sa il lanseze in aceasta toamna.

De asemenea, tot anul acesta cei de la Samsung au anuntat intrarea in productie de serie a primului televizor cu ecran transparent.

Samsung a anuntat lansarea in productia de serie a ecranelor LCD transparente, care, datorita limitarilor tehnologice existente, pot avea o diagonala maxima este de 22 de inci, adica aproximativ 56 cm. Panourile sunt de doua tipuri, alb-negru sau color.