George Buhnici spune iLike IT de la CES, cea mai mare expozitie globala de tehnologie, organizata in Las Vegas 

Poate vi se pare fictiune, insa televizorul care foloseste in loc de telecomanda chiar si joystickul, ba mai mult accepta si gesturi, este la vanzare in SUA.

Toata lumea mizeaza anul acesta insa pe 3D, iar cei de la Sony impresioneaza. Au reusit sa scape de ochelarii speciali care dau destul de des dureri de cap. Concurentii mizeaza insa pe televizoare 4K de ultradefinitie.

In standul Sharp, se duce batalia mai departe cu un televizor mai performant decat o sala de cinema. Ecranul este 8K si a fost premiat.

Insa inventia anului in domeniul televizoarelor ar putea fi cu usurinta a celor de la Haier. Televizorul nu trebuie bagat in priza, se incarca prin inductie de la vreo 80 cm de priza.
    
Tot Haier a lansat televizorul transparent, dar si o linie exclusivista de electrocasnice batute cu cristale. Si totusi, cat de departe mai poate merge tehnologia televizoarelor? Raspunsul vine din Japonia de la o mica firma care a lansat hologramele bazate pe laser plasma.

Niciunul dintre aceste televizoare nu intra pe piata mai devreme de anul viitor. Pana atunci mai bine profitati de reducerile la plasme si alegeti pentru acasa un abonament de televiziune HD ca sa merite investitia.