Astfel, cu un tarif de 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, cei interesați pot călători de la Bucureşti, la Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi și Tel Aviv.

Bilete începând de la 139 euro, dus-întors, sunt disponibile pentru călătorii între Bucureşti și Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Stockholm, Amsterdam, Bruxelles, Erevan și Salonic.

Totodată, cei interesați pot cumpăra bilete cu 159 de euro, dus-întors, pentru călătorii între Bucureşti - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona, Madrid și Londra.

Potrivit unui anunț al companiei, promoția este valabilă pentru biletele achiziționate în perioada 15 - 20 octombrie 2019, pentru călătoriile efectuate în perioadele 1 noiembrie – 14 decembrie 2019 şi 11 ianuarie - 31 martie 2020, data ultimului retur.

Oferta include zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in și catering la bord.

Termenii şi condiţiile ofertei:

-Perioadă de vânzare: 15 – 20 octombrie;

-Perioadă de călătorie: 01 noiembrie – 14 decembrie 2019 şi 11 ianuarie - 31 martie 2020 data ultimului retur;

-Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică;

-Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile;

-Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom;

-Reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani;

-Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/echivalentul monedei de plată;

-Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă;

-Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri Tarom selecţionate.