“Fie că vreţi să-i faceţi persoanei iubite o surpriză de Valentine’s Day sau Dragobete, să oferiţi un cadou frumos de Mărţişor, să mergeţi împreună cu cei mici în perioada vacanţei de primavară într-o călătorie, să rupeţi ritmul de Rusalii sau trebuie să mergeţi într-o deplasare în interes personal sau de serviciu, la TAROM găsiţi cele mai bune oferte de călătorie”, a anunțat compania.

Astfel, în perioada 16 ianuarie 2020 – 12 februarie 2020, Tarom pune în vânzare bilete de avion la preţuri începând de la 119 euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.

Perioada de călătorie trebuie să fie cuprinsă între 1 februarie 2020 și 15 iunie 2020 (data ultimului retur). Promoţia este valabilă pentru destinaţii externe Tarom operate cu avioane proprii.

Cu 119 euro, cu toate taxele incluse, pot fi achiziționate bilete pentru zboruri de la Bucureşti la Atena, Belgrad, Chişinău, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Lyon, Munchen, Praga, Roma, Stockholm, Salonic, Tbilisi și Tel Aviv.

La prețuri pornind de la 139 euro, pot fi cumpărate bilete pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam, Budapesta, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa și Sofia, iar biletele între București și Amman, Beirut, Cairo, Londra, Madrid și Paris au prețuri de 159 euro.

Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in online sau la aeroport și catering la bord. Locurile sunt limitate la aceste tarife, iar oferta se supune unor termeni şi condiţii.

Termenii şi condiţiile ofertei:

-Perioadă de vânzare: 16 ianuarie 2020 – 12 februarie 2020;
-Perioadă de călătorie: 01 februarie 2020 – 15 iunie 2020 (data ultimului retur);
-Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică;
-Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 30 de zile;
-Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane proprii Tarom;
-Rezervarea şi emiterea trebuie să fie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul Tarom pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore;
-Reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru un copil până la vârsta de 2 ani;
-Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/echivalentul monedei de plată;
-Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă;
-Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.