Potrivit unui anunț al companiei, reducerea de 16% se aplică tarifelor, inclusiv taxelor obligatorii, cu excepția taxelor de administrare.

Această promoție se aplică pe 19 mai 2020 între orele 00.00 și 23.59 CET pentru toate zborurile Wizz Air. Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com sau în aplicația mobilă WIZZ.

Totodată, Wizz Air lansează o vânzare fulger pentru WIZZ Flex. Pentru doar 1 euro, pasagerii pot achiziționa WIZZ Flex odată cu rezervarea și au opțiunea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare și să obțină 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Primul zbor Wizz Air a decolat pe 19 mai 2004 de la Katowice la Londra Luton. De atunci, Wizz Air a câștigat încrederea și loialitatea a 240 de milioane de pasageri și și-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus.

Wizz Air are cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani și include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo.

În noua eră a călătoriilor igienizate, Wizz Air a implementat măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% din virusurile și bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanțarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord și pentru a reduce orice interacțiune umană neesențială și contact fizic.

Pe măsură ce restricțiile s-au redus, Wizz Air și-a reluat operațiunile dintr-o serie de baze și, refăcându-și treptat capacitatea, compania aeriană este pregătită să ofere din nou călătorii accesibile cât mai multor persoane.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air a transportat 40 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.