Emisiunea "Dupa 20 de ani" poate fi urmarita LIVE pe ProTv, ProTv NEWS si pe m.stirileprotv.ro , de pe orice device care este conectat la internet. Pe aparatele care ruleaza sistemele de operare iOS (iPod, iPhone, ipad) si Android, poti urmari LIVE emisiunea in sectiunea VIDEO, pe aplicatiile speciale ale www.stirileprotv.ro. Daca esti pe mobil, click aici.

Emisiunea "Dupa 20 de ani" poate fi urmarita INTEGRAL, pe VOYO.RO.

El a amintit, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV, ca la Consiliul European de la sfarsitul lunii noiembrie va fi negociata alocarea pe care Romania o va primi in urmatorul exercitiu financiar.

Intrebat cine negociaza, premierul a raspuns ca aici este o problema foarte delicata.

"Asta pentru ca a negociat si negociaza Guvernul, insa este posibil sa se duca presedintele sa vorbeasca si atunci o sa fie...Asa se face in toate tarile Uniunii Europene, toata negocierea se face la nivel de guvern. Din cauza conflictului constitutional intre presedinte si guvern, Curtea Constitutionala a decis ca e presedintele si atunci sigur ca eu voi incerca cu presedintele Basescu sa gasim o solutie ca Romania sa fie reprezentata corect", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Premierul a amintit ca, la momentul investirii sale la conducerea Guvernului, presedintele i-a transmis, intr-o discutie personala, ca doreste sa participe in continuare la reuniunile Consiliului European, dar ca el i-a explicat ca acest lucru depinde de obiectul reuniunii.

El a mai spus ca nu a avut inca o discutie cu seful statului pe tema viitorului exercitiu bugetar UE, deoarece presedintele nu are nici in "fisa postului" si nici un aparat tehnic care sa discute pe aceasta tema, si ca ultima discutie cu presedintele a avut-o la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, intre el si Basescu mentinandu-se o relatie glaciala.