Oricat de greu ar fi, tot mai bine e acasa si oricate tari am colinda, Romania e locul pe care-l purtam in suflet sau locul pe care vrem sa-l schimbam pentru a putea spune sincer ROMANIA, TE IUBESC.

NU facem o campanie autoritatilor, nu sprijinim pe nimeni. Ii invitam pe romani, oriunde s-ar afla, sa faca diferenta, sa nu le fie rusine cu ce e in sufletul lor, sa marturiseasca ce le place si ce nu, ii invitam sa fie mandri ca sunt romani, SA O SPUNA, SA O ARATE.

Campania DE CE IUBESC ROMANIA intra intr-o noua faza. De astazi ProTV, Gandul, PRO Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax te provoaca.

Pentru ca declaratia ta sa ajunga in fata intregii lumi, aveti la dispozitie doua mijloace prin care va puteti face auziti.

Cum inregistrezi sau incarci clipul tau

Intrand pe cabina.protv.ro poti sa te inregistrezi direct. Lansata luni, pe 21 noiembrie, Cabina ProTV a atras deja sute de utilizatori dornici sa-si declare sentimentele pentru tara natala. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmarite la ProTV, chiar de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, ziua in care ProTV implineste 16 ani.

Cea de-a doua varianta este site-ul deceiubescromania.ro. E simplu: dupa ce te-ai filmat cu telefonul sau webcam-ul si ai urcat clipul tau pe youtube, nu trebuie decat sa pui linkul.
Si nu uita. Da LIKE paginii deceiubescromania.ro, dupa ce te-ai logat pe facebook. Astfel mesajul tau va ajunge la mai multi romani.

Afisele campaniei

Te invitam sa mergi mai departe. Ai hotarat sa-ti inregistrezi mesajul, asa cum ti-am explicat mai sus. De ce sa te opresti aici? De ce sa nu o faci in timp ce lipesti un afis. ORIUNDE AI FI IN LUME. Arata-le strainilor ca Romania nu se rezuma la cersetori, tigani. SPUNE-LE ca si tu esti roman. Si asta ar trebui sa fie un motiv de mandrie pentru ei, doar te au in tara lor.

Afisul de mai jos este unul dintre cele cinci pe care iti propunem sa le lipim in toata lumea. Sunt create de Graffiti BBDO.

Gasiti aici povestea fiecaruia si le puteti descarca de pe deceiubescromania.ro

Cum poti sa te alaturi campaniei folosind profilul tau de Facebook

Prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mandri ca este roman, realizand, cu ajutorul aplicaţiei speciale, "profilul de roman", pe care il poti ulterior incarca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai putin de 3,8 milioane de romani au cont.