Desi este vestit pentru felul in care da cu bani in stanga si-n dreapta, milionarul este acuzat ca nu si-a onorat pana la capat promisiunea de a dota cu aparatura de ultima generatie "Spitalul de Copii Marie Curie". Acum, cei care au furnizat echipamentele vor sa fie executat silit pe motiv de neplata.

Reprezentantii unei firme din Germania ii reproseaza lui George Becali ca a comandat doua aparate pentru spitalul Marie Curie, dar ca a platit numai unul. Celalalt sta si astazi nefolosit.

La randul lui, George Becali tuna si fulgera. Spune ca el este un om de cuvant si vrea sa ajute pentru ca iubeste atat de mult copiii, numai ca simte ca a fost pacalit.

" Ce treaba am eu ca ati mai adus inca un aparat? Aduceti toate aparatele din Romania si facturile la Becali. Eu am promis 150.000 si am dat 250.000 ", spune George Becali.

Primul furnizor afirma ca in conturi nu au intrat nici pe departe 250.000 de euro, ci sub 100.000. Al doilea l-a dat in judecata si ii cere sa isi onoreze promisiunile pana la ultimul eurocent.

Becali admite totusi ca ar archita si al doilea aparat medical. Crede insa ca factura este prea "umflata".