Gheorghe Ialomitianu, ministrul Finantelor, sta intr-un apartament al RAAPPS. Nu s-a hotarat inca daca va incerca sa-l cumpere cand va fi scos la vanzare. "Deci in momentul acesta nu am luat o decizie, dar nu se pune problema ca aceasta locuinta pe care o am sa nu fie scoasa la vanzare", spune el.

Ministrului nu-i pica insa bine ca apartamentul sau va fi deschis pentru vizionari asa cum se intimpla in lumea oamenilor obisnuiti. "Cum as putea sa intru la dumneavoastra in casa legal ca sa vad cate camere are, cum arata, ca sa stiu daca merita banii? Legal -  la minister, legal", a fost replica acestuia.

Secretarul General al Guvernului promite ca demnitarii nu vor beneficia de tratament preferential la licitatii si ca va castiga cel care ofera cel mai bun pret.

"Pot sa cumpere aceste imobile orice persoane care sunt interesate mai putin cele care au datorii la data inscrierii la licitatie fata de RAPPS. In aceasta situatie ar putea fi si fiica doamenei Andreescu. Irina Zisman se bucura de cateva spatii pe care le foloseste pentru firma sa de evenimente", spune Daniela Andreescu.

La 24 de ani fata sefei SGG, este un intreprinzator de succes, are 2 spatii inchiriate de la RA-APPS, la o aruncatura de bat de centru, angajatii nu au vrut sa comenteze."E singurul spatiu inchiriat pentru care plateste 738 de euro pe luna", afirma ea.

Printre proprietatile scoase la vanzare sunt locuinte ocupate de Mircea Geoana, de seful DNA Danile Morar sau de fosta atleta Doina Melinte. Au fost scoase la licitatie si apartamente din blocuri in care locuiesc ministrul Daniel Funeriu, fostul ministru Attila Cseke, sau europarlamentarul Adrian Severin. Pe lista se regasesc si doua apartamente dintr-un Bloc pe strada Constantin Prezan in care la un momendat au locuit in aceeasi perioada Adrian Nastase, Traian Basescu si Nicolae Vacaroiu.