Compania Victoriei Beckham, din domeniul modei, este considerata una dintre cele mai de succes afaceri, iar cariera in business pare sa eclipseze succesul avut in domeniul muzicii. 

Brandul de moda Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro in 2013, o crestere de 2.900% in ultimii cinci ani si o crestere de 3.233% a numarului de angajati, comparativ cu anul 2008, cand a demarat afacerea. 

"Perspicacitatea este cea care i-a adus primul loc in top", a declarat Philip Beresford, realizatorul clasamentului, care a folosit datele economice ale Companies House. 

Victoria Beckham, a carei avere este evaluata la 266 de milioane de euro, a devenit "o antreprenoare extrem de talentata in domeniul modei", potrivit Management Today. 

"Are o afacere buna, ceva talent de desingner si cateva cunostinte de business. Este destul de des criticata pentru ca este o celebritate implicata in moda, dar nu cred ca este corect. A construit ceva puternic pe baza celebritatii sale si acesta este un lucru foarte important. Merita sa fie apreciata", a declarat Andrew Saunders, redactor-sef adjunct al Management Today. 

Dupa lansarea in 2008 a brandului propriu de moda, Victoria Beckham a primit distinctia "Designer Brand of the Year", in original, in cadrul galei British Fashion Awards in 2011.

Recent, vedeta si-a deschis primul magazin in cartierul londonez de lux Mayfair.

Topul realizat de revista britanica Management Today ia in calcul averea totala, numarul de locuri de munca create de un antreprenor si cifrele de vanzari ale companiei acestuia.