Cele mai ieftine oferte de apartamente cu trei camere in Capitala pleaca de la preturi incepand cu 27.000 de euro, dar sunt in zone rau famate si se intind pe suprafete foarte mici.

Mai multe detalii aveti AICI!

Daca nu vreti sa locuiti in astfel de cutii de chibrituri, gasiti si oferte mult mai bune, insa, la preturi de peste 50.000 de euro.

De exemplu, un apartament de trei camere din Drumul Taberei, mai exact in apropiere de Parcul Moghioros, la 47 de metri patrati, este scos la vanzare pe www.imobiliare.ro la pretul de 57.000 de euro.

In Berceni, la 56 de metri patrati, un alt apartament cu trei camere este oferit tot pe www.imobiliare.ro la un pret de 56.000 de euro.

Preturile pornesc de la 47.000 de euro pentru 48 de metri patratri in Berceni, dar pretentiile sunt, bineinteles, negociabile.

Specialistii spun ca, de regula, proprietarii cer la inceput preturi cu de la 5-10% mai mari fata de cele la care vor incheia efectiv tranzactia!

Oferta de apartamente cu trei camere si la preturi sub 60.000 de euro este destul de bogata si o puteti vedea AICI!

Apartamente cu trei camere la preturi bune gasiti si pe www.imopedia.ro!

Preturile unor astfel de locuinte au scazut mai mult decat cele ale garsonierelor sau apartamentelor cu doua camere si de aceea, acum, daca faceti o simpla comparatie la pret pe metrul patrat constatati ca iesiti mult mai bine.

Explicatia este una foarte simpla: cererea mai puternica pentru garsoniere si apartamentele cu doua camere a facut ca restul sa se ieftineasca mai mult!