"Cele mai infocate pariuri se fac pe tema sarutului mirilor de la balcon. Variantele sunt: sarut pe buze, pe obraz ori pupat de mana", spune reprezentantul unei case de pariuri.

Cei mai multi pariaza pe sarutul pe buze, 1 din 5 pariori mizeaza pe asta, adica 20%.

Exista insa si categorii mult mai traznite, unde fireste ca si castigul potential creste. De pilda, unii se hazardeaza sa ghiceasca daca mireasa va nimeri ordinea corecta a prenumelor sotului, William Arthur Philip Louis, cand isi va rosti juramintele.

"1 din 8 pariori crede ca printul Philip va atipi in timpul ceremoniei. 1 din 9 crede ca mireasa va semna un contract prenuptial. Iar 1 din 23 de pariori crede ca printul Harry va scapa verghieta din mana cand i-o va preda lui William", explica reprezentantul casei de pariuri.

Euforia starnita de mariajul regal se va manifesta si prin cei 600 de mii de turisti suplimentari asteptati in urmatoarele zile la Londra. Altfel zis, in ziua nuntii, un milion si o suta de mii de straini se vor calca in picioare pe traseul parcurs de alaiul nuptial, de la catedrala Westminster pana la palatul Buckingham.