Cantareata a semnat un contract pe trei ani cu reprezentantii Autoritatii pentru Turism din Barbados pentru a-si promova tara natala ca pe o "destinatie perfecta pentru vacante".

"In inimile fiecarui locuitor din Barbados, Rihanna este cunoscuta ca fiind «fata din vecini», insa pentru lumea intreaga, ea a devenit o adevarata senzatie in industria muzicala si un fenomen social. Ea reprezinta un motiv de mandrie pentru Barbados si suntem incantati ca am incheiat acest parteneriat pentru a promova insula Barbados drept una din principalele destinatii turistice din lume", a declarat Richard L. Sealy, purtatorul de cuvant al institutiei citate.

La randul ei, Rihanna s-a declarat entuziasmata de aceasta initiativa: "Barbados este un loc deosebit, datorita spiritului si mandriei nationale de care sunt animati cetatenii nostri. Vreau ca fiecare turist care viziteaza aceasta insula frumoasa sa experimenteze acele lucruri care fac din aceasta destinatie un loc deosebit de toate celelalte, iar aceste lucruri sunt spiritul si caldura sufleteasca a dragilor mei concetateni din Barbados".

Din Romania ca sa ajungi sa ai o vacanta de opt zile in Barbados te costa pe putin 1.000 de euro, cel putin asa arata ofertele actuale ale agentiilor de turism. Mai mult variante gasiti pe infoturism.ro.

Rihanna va lansa acest parteneriat printr-un concert pe care il va sustine in orasul Bridgetown, capitala tarii, in luna august, eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album ai ei, intitulat "Loud".

Rihanna si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", lansat anul trecut, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Albumele sale s-au vandut in peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu noua premii Grammy.