Milioanele de euro investite la Buzias se vad la tot pasul. Piscinele, baile de tratament, aparatura, totul este de ultima generatie. Inlocuirea infrastructurii era singura posibilitate de a scapa statiunea de faliment.

"Incercam sa largim aria si sa cuprindem si persoane tinere. In ceea ce priveste partea de tineri, wellness-ul si SPA-ul sunt foarte bine reprezentate. Avem sala de fitness, kinetoterapie. Apartura este de ultima generatie", spune dr. Cristian Bodescu, director medical la Buzias.

Mobilierul vechi a fost inlocuit, camerele au aspect mult mai prietenos, iar vesela a fost schimbata in totalitate. "S-au facut investitii de aproximativ 5 milioane de euro. Tinta acestor investitii este de a arata oamenilor ca si in Romania se poate face un turism civilizat", a declarat Teodora Munteanu, director la Buzias.

Dupa ani intregi in care hotelurile au fost in paragina si au supravietuit de pe urma pensionarilor, conducerea statiunii spera ca acum va atrage mult tineret.

Si Complexul Balnear Ocna Sibiului tine pasul cu vremurile. In ultimul an s-a investit aici peste 1 million de euro in reamenajarea spatiilor de cazare si a bazelor de tratament.

"Anul acesta o sa venim cu o avalansa de propuneri pentru tineret. Avem un bar de noapte, unde tinerii se pot distra, dar nu numai tinerii, o sa avem seri dedicate unor tari, de exemplu Frantei, iar in seara respectiva vom servi mancare frantuzeasca", spune Anca Nicoara, PR la Complexul Ocna Sibiului.

O noutate o reprezinta petrecerile de 8 martie, de Pasti si de 1 mai la Complexul Balnear Ocna Sibiului. Apele sarate de aici sunt unele dintre cele mai cautate din Europa de Est. Anual, zeci de mii de persoane vin aici pentru a face tratament impotriva reumatismului, a bolilor la plamani sau chiar si a stresului.

Tu ti-ai petrece concediul intr-o statiune balneara? (40 voturi)
DA
85%
NU
15%