• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fiicele unui maharajah au mostenit 2,5 mld. euro, dupa un proces care a durat 20 de ani

Fiicele unui maharajah au mostenit 2,5 mld. euro, dupa un proces care a durat 20 de ani

Un tribunal indian a ajuns la concluzia ca testamentul unui maharajah a fost falsificat si a hotarat sa acorde suma de 200 miliarde de rupii (2,5 miliarde de euro) fiicelor acestuia, punand astfel capat unei indelungate dispute judiciare care a durat 20 de ani, informeaza AFP.

Potrivit hotararii pronuntate de Tribunalul din Chandigarh, testamentul prezentat in justitie ca fiind acela semnat de maharajahul din Faridkot era un fals, intocmit in beneficiul angajatilor si al avocatilor acestuia, aducand un prejudiciu major rudelor si urmasilor legimitimi.
 
Nici sotia, nici mama, nici fiicele sale nu erau mentionate in document ca mostenitoare ale averii maharajahului, care include castele, un palat, automobile de colectie, cladiri luxoase in New Dehli, bijuterii si plasamente financiare, potrivit agentiei Press Trust of India, preluate de Mediafax.
 
Harinder Singh Brar a fost ultimul maharajah al statului princiar Faridkot din bogatul stat Punjab inainte ca India sa isi obtina independenta in 1947. Averea sa va fi impartita intre Amrit Kaur si cealalta fiica a maharajahului, Deepinder Kaur.

29 iulie 2013 14:41
Modifică setările cookies