„Una dintre cele mai mari provocari cu care ne confruntam este sa gasim un echilibru intre viata profesionala si cea personala, iar de multe ori trebuie sa facem compromisuri importante in unul dintre aceste aspecte ale vietii noastre. Impreuna cu Ilinca, vom incerca sa gasim modalitati prin care sa conciliem cele doua jumatati, avand ca model experienta ei personala”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

Ilinca Paun este un intraprenor cu 15 ani de experienta in business si consultanta imobiliara. Ea s-a alaturat echipei Colliers in anul 2000, dupa ce anterior fusese implicata in dezvoltarea primului mall din Romania. De atunci, Ilinca a avut o contributie semnificativa la cresterea Colliers International Romania, care detine pozitia de lider de piata pentru al 18-lea an consecutiv.

In cadrul Colliers International, Ilinca a dobandit experienta in toate aspectele legate de business, de la marketing, la vanzari si operatiuni, fiind implicata in management inca din anul 2005. Incepand din anul 2010, Ilinca este Managing Director al Colliers International Romania, avand ca misiune crearea unei platforme pentru crestere, atat interna, cat si externa, cu accent pe educatie, inovatie si excelenta in servicii.
               
Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei (nu se percepe TVA/coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.

Inscrierile se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111.


Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania.

Pornita initial ca o comunitate online, Femei in Afaceri numara in prezent peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin si cateva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 5 ani de existenta.