Zilele de operare a zborului către Lyon vor fi marţea şi sâmbăta. Biletele pentru noua rută sunt disponibile pe site-ul companiei şi pot fi rezervate de la preţul de 119 lei (25 euro).

Compania va folosi o aeronavă Airbus A321 pentru zborurile către Lyon.

"Cu mare bucurie vreau să vă anunţ alocarea unei noi aeronave aici la Bucureşti şi de asemenea, lansarea unei noi rute, Bucureşti - Lyon, va fi cea de-a treia rută pe care o deservim către Franţa", a anunţat joi managerul de Comunicare Corporatistă al Wizz Air, Paulina Gosk, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, compania de transport aerian a anunţat suplimentarea curselor către destinaţiile Tel Aviv (de la 9 curse săptămânale la 14), Milano (de la 11 curse la 14) şi Torino (de la 3 la 4 zboruri).

"De asemenea, vom spori frecvenţa zborurilor către Tel Aviv, Milano şi Torino. Luna trecută am anunţat, de asemenea, lansarea a două rute noi, către două destinaţii, una este Bucureşti-Londra Southend şi cealaltă Bucureşti - Edinburgh, acestea vor deveni operaţionale prima în noiembrie şi cealaltă în decembrie 2019", a precizat Paulina Gosk.

Reprezentanta Wizz Air a menţionat că numărul total al pasagerilor care au zburat din România cu această companie aeriană a depăşit 50 de milioane.

"Ieri am sărbătorit un eveniment important, şi anume pasagerul cu numărul 20.000.000 care a plecat de la Bucureşti, şi pasagerul cu numărul 50.000.000 care a zburat din România alături de Wizz Air. Aceşti pasageri au primit vouchere din partea noastră, care constau într-o călătorie cu următorul zbor Wizz Air pe care îl alegeau", a afirmat managerul de Comunicare Corporatistă al companiei.

La începutul lunii, Wizz Air a anunțat că, pentru sezonul de vară 2020, compania aeriană are peste 670.000 de locuri la vânzare pe rutele româneşti, o creştere a capacităţii cu 6,7% şi aproximativ 3.000 de zboruri în plus faţă de anul 2019.

Programul de vară pentru anul viitor este disponibil, iar biletele se pot achiziţiona deja de pe site-ul operatorului.

Wizz anunţă şi introducerea a 13 rute noi în acest an şi două destinaţii, respectiv Londra Southend şi Edinburgh, zborurile fiind operate de la Otopeni.

"Datorită noilor rute de la Timişoara către Billund, Baden-Baden, Doncaster şi Nurenberg, dar şi Edinburgh şi Londra de pe Bucureşti - Otopeni, şi mai mulţi pasageri români pot călători acum cu uşurinţă în Anglia, Scoţia, Danemarca şi Germania", a anunțat operatorul.

Wizz Air operează o flotă de 119 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, asigurând conexiunea între 151 de destinaţii din 44 de ţări. Din România, Wizz Air operează 148 de destinaţii din 20 de ţări, cu plecare de pe 10 aeroporturi româneşti.