Noul serviciu va avea trei zboruri pe săptămână - în zilele de luni, miercuri și vineri, și va crea noi oportunități de călătorie pentru pasagerii din Suceava și Bucovina, dar și pentru vizitatorii acestor zone turistice din România.

Prețul biletelor începe de la 69 de lei, pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse. Biletele pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile gratuite WIZZ.

În Suceava, Wizz Air a transportat peste 690.000 de pasageri de la începutul operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare în 2016, din care aproape 300.000 doar anul trecut.

"Atât Bucovina, cât și Bavaria sunt printre cele mai frumoase regiuni din Europa, astfel că suntem bucuroși să stabilim o legătură directă și să ne asigurăm că oamenii au acum ocazia să exploreze aceste locuri minunate", declară Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 109 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares.