Astfel, biletele achiziționate în perioada 23-27 ianuarie, pentru intervalul de călătorie 15 februarie-31 martie 2019, pe orice destinație externă vor fi cu 20% mai ieftine.

În preţul biletului, intră următorele servicii: transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg, un bagaj de mână de 10 kg, check-in gratuit în aeroport, la kiosk si online, precum și servicii gratuite la bord.

Oferta este valabilă pe rutele externe, dinspre și înspre Romania, operate cu aeronave proprii Tarom.

Potrivit operatorului, rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul Tarom pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.

In cazul modificarii datelor de călătorie sau rambursarii biletelor se vor aplica condiţiile tarifare care pot fi vizualizate la momentul rezervării. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri.

Tarom a anunțat și lansarea a două noi rute, începând din luna aprilie a acestui an. Astfel, din 4 aprilie 2019, Tarom va lega Bucureștiul de Milano (Bergamo), prețurile biletelor urmând să pornească de la 109 euro.

De asemenea, din 3 aprilie, Tarom introduce zborurile directe București – Erevan, iar tarifele încep de la 175 euro pentru o călătorie dus-întors.

Mai multe detalii aici.