Daca vedeti "Edenul din Transilvania", cum era numita mosia baronului Brukenthal din Avrig, o sa va doriti sa va intoarceti cat mai repede. Doar 15 locuri mai sunt libere in acest mic paradis situat la poalele Muntilor Fagaras.

"Acest palat este o miniatura a Castelului Schonbrun din Viena, se incadreaza in familia castelelor baroc si intr-adevar imbogateste oferta turistica a Transilvaniei, a Romaniei", a povestit Arnold Klingeis, primarul orasului Avrig.

Deja primii turisti sositi in zona au vrut sa vada sala in care va avea loc marea petrecere. "Nu trebuie sa ne batem prea mult capul, oamenii sunt extraordinari", e povestit un turist.

Cei care adora aerul curat si miscarea, sunt asteptati la o pensiune de pe Valea Avrigului, unde mai sunt cateva locuri libere.

"Avem o oferta de cinci zile cu pensiune completa, mancare, bautura, calarie, sanii nu, ca nu avem zapada, eventual cu trasura. Noi suntem la poalele Muntelui Suru, Transfagarasanul se vede de la noi, aerul e foarte curat, liniste" povesteste Ion, proprietar de pensiune.

Pe langa artificii, noaptea de Revelion va fi luminata si de un urias foc de tabara, iar ziua oaspetii pot faces drumetii. "Am mai calarit, am mai fost de cateva ori aici si imi place si mai vin si la anul", spovesteste un turist.

Si la Busteni, turistii vor avea o vacanta de neuitat. "Pensiunea este asezata chiar sub poalele muntilor dupa cum se vede si Partia Kalinderu. Inca mai avem 12 locuri disponibile la un pachet de 680 de lei de persoana cu cina inclusa si ope bar", marturiseste Ana, administratora de pensiune.

La Predeal, petrecerea va fi pe partie. "Pe 31 decembrie partia este deschisa si avem un foc de artificii, muzica, distractie, voie buna si o partie plina de tursiti" promite primarul Liviu Cocos.

Locuri mai sunt din plin in Piata Mare din Sibiu unde va fi organizat un concert urmat de artificii, jocuri de lumini si lasere.