• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Intarzieri pe Aeroportul Henri Coanda. Problemele au fost remediate, avioanele si-au reluat cursele

Intarzieri pe Aeroportul Henri Coanda. Problemele au fost remediate, avioanele si-au reluat cursele

UPDATE: Problemele aparute la sistemul de procesare automata a bagajelor pe Aeroportul International "Henri Coanda" au fost remediate, sistemul functioneaza la capacitate maxima iar cursele programate pentru decolare opereaza conforma programului, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

"Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) au fost remediate nereglaritatile aparute la sistemul de procesare automata a bagajelor. Incepand cu ora 11.00, sistemul functioneaza la capacitate maxima. Cursele programate pentru decolare opereaza conform programului de zbor", se arata tn comunicatul remis, sambata, agentiei Mediafax.
 
Potrivit sursei citate, pasagerii pot obtine informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.
 
Unele curse de pe Aeroportul International "Henri Coanda" au inregistrat, sambata dimineata, intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate. Traficul aerian s-a desfasurat normal, insa unele curse au inregistrat intarzieri la decolare de pana la 90 de minute.
 
Contactati de Mediafax, reprezentantii companiei Enel aratau ca se efectuau lucrari pe una din cele trei linii de alimentare ale Aeroportului "Henri Coanda", dar acest lucru nu ar trebui sa afecteze activitatea aeroportului daca sistemul gestionat de acesta functioneaza corect.

22 iunie 2013 13:20
Modifică setările cookies