Studiourile Warner Bros. au anuntat in luna iulie ca doresc sa ii reuneasca pe super-eroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare era prevazuta pentru anul 2015.

Filmul, al carui titlu nu a fost deocamdata stabilit, va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cel mai recent film din franciza "Superman", lansat in 2013.

Insa, vineri, Warner Bros., o divizie a companiei Time Warner, a anuntat ca a luat decizia amanarii datei de lansare a acestei pelicule pentru a "acorda timp regizorilor sa realizeze pe deplin propria viziune, avand in vedere natura vizuala complexa a povestii".

Decizia a fost luata dupa ce inceperea productiei filmului a fost decalata pentru al doilea trimestru al acestui an.

Filmul cu cei doi supereroi trebuia sa fie lansat pe 17 iulie 2015, insa reprezentantii Warner Bros. au afirmat ca, in acest interval, vor programa lansarea unui lungmetraj despre aventurile lui Peter Pan, al carui titlu nu a fost inca ales.

"Man of Steel: Eroul/ Man of Steel", cu actorul britanic Henry Cavill in rolul lui Superman/ Clark Kent, a avut premiera in iunie 2013 si a avut incasari de 668 milioane de dolari la nivel mondial. In box office-ul nord-american al anului 2013, lungmetrajul s-a situat pe locul al patrulea, cu incasari de 291 milioane de dolari.

In noua pelicula din franciza "Superman", personajul principal va fi interpretat tot de actorul britanic Henry Cavill. De asemenea, in prima intalnire a celor doi supereroi pe marele ecran, rolul lui Batman va fi jucat de Ben Affleck.